Påskgodis företag

Varje år, lite för tätt inpå julen, känns det som, är det dags för påskgodis till företaget. Har du bra leverantörer så kanske de kommer med godis till ditt kontor, men ni har säkert egna kunder som behöver en påskhälsning med lite extra energi och uppmuntran.

När det gäller påskgodis till företag finns en standardlösning i form av stora påskägg fyllda med blandat smågodis. Det finns förstås andra sätt att leverera påskgodis och vill du göra någonting lite exklusivare kan det vara intressant att titta på alternativen.

På många sätt är det enklare med påskgodis än med julgodis. Ett genomgående tema för påsken är ju ägg och kycklingar och det produceras massor av specialgodis för denna helg, i mängder av varianter.

Godis med tryck ger större effekt

För att sticka ut lite hos kunder som får påskgodis av många leverantörer kan det vara värt att satsa lite extra på godis med tryck. Det går att göra på många olika sätt där styckförpackade karameller eller praliner med tryck på omslaget kanske är det vanligaste, men det finns många andra bra och uppskattade alternativ.

Du kan till exempel ta fram härligt prassliga godisstrutar med tryck och kanske ett kort, som kan delas ut som personliga påskgåvor till alla i personalen, eller varför inte ta fram tablettaskar med gula små sugtabletter som påminner om ägg? Det finns massor av bra alternativ i kategorin påskgodis företag. Din leverantör hjälper dig gärna att välja, men se till att vara ute i tid, så godiset hinner fram i tid.