Julgodis företag

Se till att beställa julgodis till företaget i god tid. Det är mycket som ska vara klart inför julen och årsskiftet utan att du ska sitta i sista stund och försöka beställa godis också.

När det gäller julgodis till företag tar de flesta leverantörer gärna emot beställningar i mycket god tid. Ja, du kan till och med få bättre pris om du är tidigt ute och beställer, eftersom det underlättar för alla.

Innan du skickar din beställning kan det dock vara värt att tänka igenom några saker:

  • Vilka ska få julgodis? Kunder? Leverantörer? Personalen?
  • Hur ser din budget ut?
  • Vad passar mottagarna bäst?

Godiskorgar bra till kontor

Har dina kunder stora kontorslandskap kan godiskorgar vara ett bra sätt att skicka en uppskattad julhälsning. Speciellt konsultföretag brukar föredra denna typ av julgodis till företag, som levereras till den eller de avdelningar där dina konsulter jobbar.

Jobbar du med lite mindre företag som kanske har egna kontor till personalen kanske personliga godisgåvor passar bättre. Då kan du dessutom anpassa gåvorna till olika mottagare, om du har någon eller några personer som du tycker är extra viktigt att uppvakta.

Godispåsar, praliner och tablettaskar

Andra sätt att bjuda på julgodis till företag är att skicka ut färdiga godispåsar, tablettaskar eller styckförpackade praliner med eget tryck på. De passar att distribuera som julhälsningar på företag som arbetar med produktion och inte har så mycket kontorspersonal, till exempel plåtslagerier eller bilverkstäder.

Hör av dig till din leverantör av julgodis för företag redan nu och diskutera vilka möjligheter som finns och vad som passar dig bäst.