Godis med eget tryck

Godis med eget tryck är en mycket effektiv och prisvärd profilprodukt som du kan använda i alla sammanhang där du möter kunder, potentiell personal och andra som du vill ska känna till ditt företag eller varumärke.

Till skillnad från många andra profilprodukter kräver godis med eget tryck inte att mottagaren går omkring med ditt varumärke ständigt synligt på kläderna. Istället blir reklamen mer diskret och något som mottagaren kanske inte alls tänker på.

Godis uppskattas av de flesta och det kan mycket väl bli så att din reklam sprider sig till fler än de direkta mottagarna. Uppmana gärna människor att ta lite extra att bjuda andra på när du delar ut reklamgodis, så får du ännu bättre spridning, med hjälp av andra.

Alternativ för den som inte vill ha socker

Utöver traditionellt godis med tryck finns också alternativ i form av påsar med till exempel chips eller nötter som du kan sätta ditt tryck på. De är bra att ha med sig som alternativ för den växande skara som helt säger nej till socker eller som försöker minska på intaget.

Chips och nötter passar dessutom i andra sammanhang där godis är mindre lämpligt, till exempel tillsammans med öl och vin. Bjud människor på ett sortiment av dina påsar att ta med hem till fredagsmyset. En perfekt reklamgåva till alla som har barn.

Be din leverantör om tips

Har du svårt att välja godis med eget tryck? Be din leverantör om tips och råd. De flesta har lång erfarenhet och hjälper gärna till.